Wie zijn wij?

Hij is Francesco, apotheker van beroep. Zijn favoriete activiteiten? Bramen en champignons plukken.
Ze is Eva, een meester van de biomedische wetenschappen toxicologie optie in haar zak, ze is gepassioneerd over bijenteelt, chocolade maken en het lezen van de mini-inscripties op de etiketten.

evafrancesco evafrancesco

We ontmoetten elkaar op de universiteitsbanken, maar meer specifiek in het kader van twee projectkots: de milieuvriendelijke Coqueli'kot en de culinaire Chef'kot. We kregen snel in de gewoonte van het analyseren van de inhoud van onze plaat … en het is logisch dat we hetzelfde deden voor cosmetica in onze badkamer. Om je de waarheid te zeggen, het was niet mooi. Dit is waar het grote avontuur begon: waarom maken we niet onze eigen zeep?

We bundelden onze wetenschappelijke kennis (farmacie en toxicologie, het helpt!) en bim bam boom, bereikten we onze eerste koude saponificatie. Blij met het resultaat, gingen we verder door het maken van shampoos, serums en scrubs die onze families en vrienden hebben gewonnen. Vervolgens zetten we onze professionele carrières in de wacht en gaan we op zoek naar verre en onvermoede culturen. Dit jaar van het lopen rond de wereld heeft ontkiemd het idee van steeds ernstiger in de productie van cosmetische producten met respect voor het milieu en onze huid.

Inheemse werd geboren in Cambodja aan het begin van 2016.