Onze waarden

Respect voor het lichaam en het milieu.
Ja, een cosmetisca met respect voor uw lichaam, maar ook voor het milieu, het is mogelijk! In Indigène producten, geen onnodige conserveringsmiddelen zoals parabenen (die mogelijk oestrogeen-achtige), geen irriterende componenten zoals sulfaten, geen synthetische activa, geen ingrediënten afkomstig van de petrochemie (zeer vervuilende industrie), geen siliconen of micro-parels (die niet biologisch afbreekbaar zijn en schadelijk voor flora en fauna), … We gebruiken zoveel mogelijk grondstoffen afkomstig uit biologische landbouw.

Eenvoudig en Transparant
Voor Indigène eenvoud en transparantie worden gehanteerd : bye bye mysterieus ingrediënten en overladen namen op de etiketten. Dankzij een strikte en nette keuze van onze grondstoffen onze cosmetica functioneel en begrijpelijk zijn. Beijk de productpagina’s voor meer informatie. U vindt extra uitleg voor elk gebruikt ingrediënt.

Lokaal en Duurzaam
Deze twee adjectieven die we belangrijk vinden. Om de ecologische impact van ons merk te beperken kiezen we zoveel mogelijk grondstoffen die in buurlanden van België worden geproduceerd. Om de afvalproductie te verminderen hebben we voor minimalistische verpakkingen gekozen : gerecycled papier voor shampoos en zepen, recyclebaar glas voor oliën en scrubs.